DANONE: 100 DE ANI DE ISTORIE, 20 DE ANI ÎN ROMÂNIA

Fabrica Danone își deschide porțile pe 26 octombrie

La 20 de ani de la deschiderea fabricii în România și la 100 de ani de la apariția primului său iaurt, în Barcelona, Danone și-a dezvăluit secretele iaurtului delicios într-un eveniment cu totul special organizat sâmbătă, pe 26 octombrie, între orele 10:00 și 18:00.

Toate cele peste 150 de locuri disponibile pentru acest eveniment s-au ocupat încă din primele 24 de ore de înscriere, iar curioșii au avut oportunitatea să afle care este drumul laptelui din iaurtul Danone, să cunoască oamenii și familia de roboți din fabrica Danone din București care ajută la producția tuturor produselor din iaurt și să descopere întregul proces care dă naștere gustului inconfundabil al iaurtului gustos.

Această experiență unică le-a oferit toate răspunsurile pentru câteva dintre cele mai importante întrebări ale consumatorilor:

1.Cum se produce iaurtul de calitate din lapte proaspăt, colectat de la fermele și gospodăriile din România?

2. De unde vine laptele?

3. Ce ingrediente sunt folosite la producerea iaurtului?

4. Prin ce teste și etape trece laptele de când intra pe porțile fabricii până când se transformă în iaurt?

5. Ce beneficii aduce iaurtul in alimentația noastră?

CUM A ARĂTAT ZIUA PORȚILOR DESCHISE DANONE ÎN 2018

Acest eveniment al porților deschise la fabrica de iaurt Danone face parte dintr-o tradiție anuală care le permite consumatorilor curioși să afle fiecare detaliu din procesul de producție al iaurtului.

În 2018, consumatorii și-au lăsat bicicletele pentru o zi și au pornit pe jos pe drumul iaurtului, în fabrica Danone din București, alături de Lucian Mindruta și Alex Dona. Curioși și pofticioși, au urmărit care este parcursul laptelui de la sursă până la iaurtul gustos care te așteaptă acum cuminte în frigider.

Dacă nu ai apucat să ajungi în casa iaurtului delicios poți descoperi pe AcasăLaDanone.ro cum a fost Ziua Porților Deschise 2019, la fabrica Danone.

Danone